Bon Apetite

– Джордж, какъв е този шум от прозореца?
– Копрофили, сър.
– Да? И какво искат?
„Те просто отстояват правата си на равенство, сър.
– Не разбрах. Някой няма да им позволи да ядат лайна у дома?
– Не, сър. Не искат да го ядат само у дома. Те се застъпват за това да се продават лайна във всички заведения за обществено хранене, така че на кръстовищата лесно да си купите лайна на пръчка, а в ресторант лесно да поръчате лайна на лопата.
– Но това е отвратително и напълно неестествено, Джордж.
– Защо, сър? Това е вродено, те са родени по този начин и нищо не могат да направят по въпроса. Освен това природата е пълна с примери за копрофилизъм. Кучета, морски свинчета и цял куп животни го приемат съвсем нормално. Ето защо не е изненадващо, че това се отнася и за хората като част от животинския свят.
– Джордж, разбирам правилно, че ако се ориентират, тогава в любимото ми кафене на ъгъла, заедно с ягодово суфле, ще сервират лайна в чаши???
– Съвсем правилно, сър. Копрофилиите са абсолютно нормални хора и имат право да ядат любимото си ястие по време на обяд, без да крият предпочитанията си.
– Боже, просто ще повърна на място!
– Сър, как можете??? Това е напълно непоносимо. Ще бъдете глобени поне за това и най-много ще бъдете затворени.
– ???
– И между другото, сър, един известен психиатър веднъж каза нещо от рода на: „Ако не харесвате копрофили, тогава е много вероятно и вие да сте копрофил, просто скрит.“ Не гарантирам за точността на фразата, но все пак се вслушвайте в себе си, може би ви очакват нови открития за вкус…

Автор: Master

Тъмен Джедай