Преброителни новини

Ако пуснете преброители в дома ви, ще опишат квадратурата на жилището. Ако имате голям апартамент, а сте малко хора, в някои от стаите ви ще настанят американски войници от натовските бази в България! НАТО, вън от България!….
“Хора, съвсем скоро във всеки дом ще позвънят преброители. В никакъв случай не им отваряйте и не им позволявайте да ви преброяват!
Преброяване няма, това е измама на телевизиите, искат да ви инсталират 5G на телевизорите и да ви облъчват, за да правите коремни преси, да хвърляте пари през терасите, а младите момичета да ходят без дрехи.
Един приятел се преброи вчера и сега му къртят едната стена на апартамента, стеснявали му го, защото бил голям за сам човек.
Това преброяване е някакво ново, не се давайте да експериментират с вас!
Ако няма накъде, се пребройте само възрастните, но в никакъв случай не давайте да преброяват децата!
Една жена тази сутрин чух да казва, че в зависимост от данните, които попълваш, ти сменяли ЕГН- то и после хем не можеш да си изтеглиш парите от банката, хем кредити ти нашиват на твое име.
То броенето като цяло не е нещо лошо, но нещо не им вярвам, това броене нещо много бързо го броят, май ще изчакам следващото броене.
Комшийката каза, че ако ти се падне менте преброител ще трябва след време пак да се преброяваш, за това трябвало да се иска някаква бележка, ама то се чува, че се продавали менте бележки по 150лв. и не е сигурно в крайна сметка преброен ли си или не.
Вчера моя братовчедка сварила преброителя в асансьора докато се прибирала, днес си направила тест за бременност и се оказала бременна.
Мой колега каза, че е чул, че преброените щели да ги чипират, за да не могат да се броят по няколко пъти и да продават бележки на черно.
Чува се и че след години, част от преброените щели да умрат.
Не им вярвайте на тези преброители, в Холандия са отказали да се преброяват и сега слънцето там залязвало 2 часа по- късно и всички били много доволни!

Автор: Master

Тъмен Джедай