Бърз Тест за Ковид тип

1. Интроверт – не е излизал от миналата година. Дори не е забелязал, че има пандемия.
2. Екстроверт – не се е прибирал от миналата година. Когато се зарази с ковид, веднага мигрира в някоя друга група.
3. Парти-енимъл – след като излезе от интензивното, отново отива на парти.
4. Активист – основната му страст е да следи как мерките нарушават правата му. Обича да обикаля медиите и да пише съдебни искове.
5. Психопат – счита маските за „диктатура”, а хората, които ги носят, го вбесяват. Готов е дори нарочно да ви обкашля, така разбира той свободата.
6. Конформист – прави каквото правят тези около него. Толкова иска да го харесват, че е готов да умре за това. В случая – буквално.
7. Апокалиптик – живее в бункера, който си построи през 2012 г., а през декември 2020 г. още не е изразходил запасите си от тоалетна хартия от март.
8. Конспиратор – изцяло фокусиран в „измамата ковид”, Бил Гейтс, 5G и предстоящото си чипиране. Трудно говори за друго.
9. Паникьор – 80% от Азитромицина го изкупи лично той. Храни се с ръкавици, спи с маска и дезинфекцира монитора си след скайп-разговор.
10. Късметлия – прекарал го е без да усети, няма търпение да прегърне всички.
11. Безгрижен – прекарал го е средно тежко, радва се на антителата си. Тайничко се тревожи да не го повтори, но избягва да мисли за това.
12. Сървайвър – прекарал го е тежко и е оцелял. Грижовно и щедро раздава неизразходените запаси от селен и витамини.
13. Карък – заразил се е втори път. Потресен е, но тъй като знае, че е рядък случай, за който дори по новините съобщиха, се чувства специален.
14. Супер-карък – втория път успява да се зарази едновременно с ковид и с грип. Онзи виц „Ми не ме кефиш и това е!” е измислен лично за него.
15. Безсмъртен – маска в джоба или под носа, тревожи се единствено да не го глобят. Среща се масово по хипермаркети, софри и ковид-отделения.
16. Смъртен – спазва стриктно всички мерки, пази другите и себе си. Трезвомислещ и адекватен. Среща се изключително рядко.
17. Експерт – от него може да се научи много, но никой не го слуша заради вечното подозрение, че е „платен“. Също рядък и по правило маргинален тип.
18. Смесен тип – най-масовият и най-непредвидимият тип, за когото не може да се каже нищо сигурно.

Автор: Master

Тъмен Джедай